Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Avondspreekuur


Wegens omstandigheden is er vanaf heden geen avondspreekuur. Wij danken u voor uw begrip. Zo snel als de avondspreekuren herstart worden geven wij dit aan via de website.
Lees verder »

Nieuwe huisarts


Dokter Coops gaat m.i.v. 4 december met zwangerschapsverlof. Haar opvolgster is mevr. T. Koole. Dr. Koole werkt op maandag, woensdag en donderdag en op eventuele vakantiedagen van dr. Dumont. De vaste dagen van dr. Dumont zijn: maandag, dinsdag, donderdag, donderdagavond indien er geen andere verplichtingen zijn en vrijdag. Zij werkt ook op eventuele vakantiedagen van dr. Koole.
Lees verder »

Nieuwe tijden urine inleveren


Dient uw urine op de praktijk nagekeken te worden i.v.m. een blaasontsteking? Wilt u dan de ochtendurine vóór 10.00 uur inleveren bij de assistente. Graag in een potje voorzien van naam en geboortedatum. Bij de assistente dient u dan een formulier in te vullen. Voor de uitslag kan u tussen 13.30 en 16.00 uur bellen.
Lees verder »

NHG Praktijkaccreditatie


Als praktijk willen wij verantwoorde zorg leveren en hechten wij aan kwaliteit. Tevens vinden wij dat u, als patiënt, er vertrouwen in mag hebben dat de beste zorg wordt verleend. Maar hoe weet u nu hoeveel waarde een praktijk hieraan hecht. Het Nederlandse Huisartsen Genootschap (NHG) heeft hiervoor een keurmerk ontwikkelt. Met dit keurmerk laat een huisartsenpraktijk zien dat zij kwaliteit belangrijk vindt en dat zij blijvend en systematisch werkt aan verbetering. Mede hierom zijn wij m.i.v. 1 april 2017 aan dit traject begonnen.
Lees verder »

Huisartsen


In de aankomende periode tot na de zomervakantie zullen een aantal waarnemende artsen in de praktijk spreekuur houden, om de vakantiedagen van Dr. Dumont en Dr. Koole (de vaste artsen) op te vangen. Zo zullen Dr. J. v.d. Burg, Dr. H. Vergers, Dr. G. v. Berkel, Dr. K. v. Vliet en Dr. ten Brinke in juli en augustus 2018 waar gaan nemen. Vanaf september 2018 zal onze vaste arts Dr. Koole op maan-, woens- en vrijdag spreekuur houden en komt Dr. H. Vergers er op donderdag bij. Dr. Dumont werkt dan maan-, dins-, donder- en vrijdag.
Lees verder »

Aangevraagde onderzoeken


Zoals u weet wordt er in of voor de praktijk diverse onderzoeken gedaan. Aan sommige onderzoeken zijn kosten verbonden waarvan u via het ziekenhuis of zorgverzekering een rekening kan krijgen. Let op: dit valt onder uw eigen risico! Denk o.a. aan: •Urine controle •Kweken •Zwangerschapstest •CRP •Laboratorium testen •ECG beoordeeld door de cardioloog •Holter •Stoppen met roken begeleiding •Teledermatologie •Etc.
Lees verder »

volgende 10 nieuwsberichten